Hei Rinkiläiset!

Teitä on nyt edellisestä viestistä poiketen, tällä kierroksella mukana 52 innokasta leivonnan harrastajaa. Yksi ihminen tuli mukaan epäonnistuneiden ilmoittautumisyrityksien takia vasta nyt. Lisäksi kyselylomakkeet olen saanut kokonaisuudessaan vasta nyt takaisin. Eli parien jakaminen saattaa viivästyä vähän. Lähden kesälomamatkalle sunnuntaina 18.heinäkuuta 2010, joten pyrin jakamaan parit ennen sitä. Aloitan parien jakamisen jo tänään. Pahoittelen, mikäli kaikki eivät saa parinsa tietoja suunnitellun aikataulun mukaisesti perjantain aikana. Sähköpostiin pitäisi viimeistään lauantaina kilahtaa postia.

Parille voi ilmoittaa nimettömänä, että tiedot on vastaanotettu. Hyvä tapa on kommentti mahdolliseen blogiin, sähköinen postikortti tai tavallisenkin postin mukana voi laittaa tervehdyksen menemään. Mielellään nimimerkiksi Sly12 tai parisi, blogin osoitteeksi voi laittaa tämän (http://sly12.vuodatus.net/) osoitteen ja sähköpostiosoitteeksi Emon sähköpostiosoitteen ([email protected]). Olkaa huolellisia, ettette paljasta itseänne.

Emolle voi laittaa viestiä, jos oma pari ei ole ilmoittanut mitään 23.7.2010 mennessä.

 

***edit. 15.7 klo 19.56

Nyt olisi kaikkien rinkiläisten pitänyt saada parinsa tiedot. Aikaa parille ilmoittamiseen on n.viikko, eli ensi viikon perjantaihin asti.