Syyskuu on pyörähtänyt käyntiin ja Emolle on saapunut jo muutamia lähetysraportteja. Päivittelen saapuneita paketteja blogiin sita mukaan, kun ne vastaanottajilleen päätyvät...

Huvikumpuun on saapunut Suklaapaketti

Ihanan koristelu aiheisen paketin on saanut 5ara

Pannu kuumana -blogissa pidetään pätkiksistä

Kevyemmistä hyydykekakuista pääsee nauttimaan Mökkihöperö

Blogiton Tuija on saanut oman pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Hain paketin eilen. Teemana oli PERINTEISET KAHVIKUTSUT. Paketti sisälsi kuivaa fariinisokeria (en ole ennen nähnytkään), kanelia, gluteenitonta kakkujauhetta (uusi tuttavuus), gluteenitonta jauhoseosta (myös uusi tuttavuus) ja ohjeen kaneliässiin. Töissä on tullut tehtyä kaneliässiä useinkin, mutta erilaisella ohjeella. :) Kakkujauhetta kokeilen lähitulevaisuudessa, kunhan saan mieheni suomentamaan ohjeen, ruotsi kun ei minulta oikein suju. ;) kiitos paketista sly:ni.

Erinlaiset kinkkupiirakat ilahduttivat Piiaa

Marilelelle saapuneen paketin teema oli Raparperi

Ancka Bakar on saanut syysäähän suklaata

Makeaa ja hyvää on saapunut Ninan lemppareihin

Blogiton Ulla on saanut myös paketin. Alla kuva ja kiitokset:

Perjantaina posti toi paketin Sly:täni jonka aihe oli MUSTAA JA VALKOISTA (lemppari värejäni): Mustaa sokerimassaa (tätä väriä mul ei olekkaan), mustavalkoisia servettejä (ihania), samaa sarjaa kuin servetit muffinsivuokia, valkosuklaa-mustikkasuklaata levy (nam nam), vaniljatanko ja söpö muumikortti. KIITOS TAAS YSTÄVÄNI! Paketti miellytti ja ilahdutti kovasti!

Blogiton Maria on saanut myös lähetyksen. Alla kuva ja kiitokset:

Hei. Sain tänään paketin. Paketin teema oli SUOLAINEN LEIVONNAINEN joka tehdään muuten kuin vuokaan tai pellille. Pakettissa oli hienon kortin lisäksi ohjeet lämminsavulohipiirakkaan, juustokasvismuffineihin ja helppoihin kinkkupiiraisiin. Paketti oli koottu niihin tarvittavien ainesten mukaan. Paketissa oli: silikonisia muffinivuokia (näitä olen monesti katsellut mutta ne ovat jääneet ostamatta), tonnikalaa, kuivahiivaa (hih! Mistä arvasit että tämä juuri eilen loppui), monenlaisia mausteita sekä leivinjauhetta
Kiitos oikein paljon kivasta paketista sly:ni!

Mrs Bucket on saanut aineksia piirakoiden ja muffinssien valmistamiseen

Blogiton Tuija on saanut syyskuun pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Tänään saapui paketti teemalla KAKKUJEN KORISTELU. Paketti sisälsi: sokerimassaa, koristeraapan, suklaakoristemuotin ja kortin. Kiitos taas paljon mieluisesta paketista SLY:ni, vihdoin pääsen kokeilemaan sokerimassaakin :)

Lemppareita ja muffinsseja on saapunut Marileelle

TinkyWinky on saanut koristelu aiheista postia

Hyykekakkuja pääsee valmistamaan Enkeli

Makuelämysten keittiössä on saatu helpotusta leivontaan

Blogiton Teija on saanut myös postia. Alla kuva ja kiitokset:

Syyskuun pakettini tuli tänään, joka sisälsi seuraavaa: valmiiksi kaulittua marsipaania, minivaahtokarkkeja, marsipaanityövälineet, ihana daisy-muotti, sekä mahtavan värisiä Partyliten kynttilöitä. Aiheena oli KAKUN KORISTELUT OSA 1. Kiitos mahtavasta paketista, SLY:ni!!! :)

TaikaKokki pääsee kokeilemaan uusia tekniikoita

Syksyn väreistä pääsee nauttimaan KakkuKatri

Kakun koristeluun tarvikkeita on saanut läjäpäin Vettä ja ruisleipää -blogiin

Anun keittiössä nautitaan tomaattipiirakasta

Syksyiset koristeet ilahduttivat SakariSokeria

Blogiton Satu on saanut pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Syyskuun paketti saapui tänään! Mieli oli maassa kotiin tultaessa (mm. bussimatka töistä kesti kolme kertaa normaalia pidempään), pakettikortti auttoi onneksi heti unohtamaan kaikki päivän pikku harmit. Tämä lempiväri aiheinen paketti sisälsi: SINIvihreitä koristerakeita (ihana väriyhdistelmä), SINISTÄ marsipaania, SINISIÄ tuikkuja, Fazerin SINISTÄ, SINISEN suklaatransferin ja Itsetehdyn SINISEN kortin.
Kyllä sitä onkin kaikkea sinistä olemassa :D Kaivelin juuri viikonloppuna kynttilöitä esiin kesäkätköistä, eli loistava ajoitus näillä tuikuilla. Suklaatransferia en ole aikaisemmin käyttänyt, olen vain aina haaveillut, että mitä sellaisen kanssa voisi tehdä ja pohtinut, että miten helposti onnistun sen kanssa mokaamaan. Nyt pääsen testaamaan ja pidetään peukut pystyssä, että jotain nättiä tulisi aikaan. ISO KIITOS salaiselle ystävälleni tästä kovin sinisestä yllätyksestä!

Blogiton Minni on saanut postia. Alla kuva ja kiitokset:

Syyskuun paketin teemana oli LEIPÄ. Paketti sisälsi Tupperwaren silikonivuuan, ruokokidesokeria,kuivahiivaa, mangososetta, inkivääriä sekä purkin suklaakahvipapuja ja minttusuklaarakeita. Lisäksi mukana oli 3 ohjetta; ananaskakku, kahvi-karamellikakku ja mielenkiintoisin eli mangoleipä. Tämä kuulostaa niin jännältä että tätä on varmaan pakko kokeilla joku päivä :) Taas oli paketti niin nappisuoritus, just yksi päivä tuoto ruokokidesokeriakin mietin että pitäis ostaa ja kokeilla. Kiitos parille!

Prognoosi pääsee Brita-tortun makuun

Koristelun saloihin päästään tutustumaan Makeaa hyvää -blogissa

Jauhopeukalo pitää vihreästä väristä

Suklainen syyskuu on yllättänyt nami-hiiren

Petra on saanut sinistä postia

Blogiton Hanna on saanut pariltaan postia. Alla kuva ja kiitokset:

Posti oli tuonut taas kerran mukavan SLY-paketin. Tämän kuun teemana oli MUSTA RIPAUKSELLA PUNAISTA eli minun lempivärit. Pakettini sisälsi leivinjauhetta, vanilliinisokeria, kick-patukoita, Marimekon serviettejä (tietenkin teemaan sopivin värein), Wiltonin mustaa koristelugeeliä, Fazerin premium suklaata ja 2 pakettia Pandan lacksuuta. Tämän kuun paketti sisälsi jälleen uusia tuotteita, joita en ole koskaan aikaisemmin kokeillut. Paketin mukana tuli tietenkin uusia ohjeita, joihin näitä tuotteita pystyi käyttämään. Joten suuren suuret kiitokset omalle SLY:lle jälleen kerran tämän kuun paketistani.

Mamman tuherruksissa syyskuu tuo oppimisentaikaa

Blogiton Mire on saanut lähetyksen. Alla kuva ja kiitokset:

Hei! Tänään sain syyskuun pakettini. Paketin teemana oli VAAHTOKARKKIKUORRUTE. Paketissa oli kaksi pussia vaahtokarkkeja, tomusokeria, luontainen sitruuna-aromi sekä ohje kuorrutteen tekoa varten. Lisäksi mukana oli koristelua varten muotteja ja punainen koristelugeeli sekä mukava pieni puinen kukka. Suurkiitos paketista. Nyt vihdoinkin voisin kokeilla vaahtokarkkikuorrutteen tekoa.

Suklaasta nautitaan Millin mitalla -blogissa

Rajotetuissa herkuissa on iloittu punaisesta postista

Herkkupepun syyskuun on suklainen

Sanna suklaapupu on saanut postia. Alla kuva ja kiitokset:

Tänään pääsin kotiin tullessani avaamaan syyskuun SLY-pakettia. Kivasta MUFFINSSIT -teemaisesta paketista löytyi ihania muffinssivuokia, muffinssireseptejä (taitaapa päästä ensimmäinen jo heti tänä viikonloppuna kokeiluun), suklaan makuista koristegeeliä, vaniljasokeria (jonka suurkuluttaja olen), lumihiutale-koristerakeita ja sydän-koristerakeita sekä tervehdyskortti. Oli taas tosi mieluinen paketti, kiitos SLY:ni! :)

Macarons-leivoksiin päästään tutustumaan Iloista leivontaa -blogissa

Touhukkaaseen keittiöön on saapunut paketti, joka oli koottu suolaisen piirakan ympärille, johon oli käytetty vuohenjuustoa

Blogiton Irja on saanut lähetyksen kotiin asti. Alla kuva ja kiitokset:

Sain oman sly paketin perjantaina kotiin kannettuna. Paketin teemana oli MINTTUA JA MUUTA VIHREÄÄ. paketti sisälsi: bulgarian minttutryffeli-suklaalevyn, kissantassu sabluunan, kissakortin, liivatelehtiä, mini pätkis paloja ( näitä en ole vielä leivonnassa käyttänyt), pirkan vihreä raitaisia kahviliinoja, piparminttu arommia ja erilaisisia leivonta ohjeita. Suuret kiitokset sly:lleni. Kaikille on käyttöä.

Corde (sokeria sokeria) pääsee myös suklaan makuun

Blogiton Marit on saanyt myös pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Tälläinen ihanuus odotti minua kotona :) Teemana oli KERMAKAKUT. Paketti sisälsi seuraavaa: 3 eri kokoista tyllaa, kertakäyttöisiä pursotinpusseja, suklaanmakuisia koristerakeita, pussin sulkijoita, kuvio "lasta" (varmaan nimi meni aivan pieleen...), ihania tuikkukynttilöitä 4 kipaletta, muumi-tarroja pari pakettia sekä ihana muumikortti -muumipeikon suklaamuffinssit. Aivan valtava KIITOS sinulle ystäväiseni :) Tykkäsin ja kovasti :)

Raisan resepteissä on pian juhlan aika

Blogiton Mervi on saanut myös syyskuun lähetyksen. Alla kuva ja kiitokset:

Hei, Olen vastaanottanut ihanan TÄYTEKAKUT aiheisen paketin, jossa oli ihania muovisia kakku"papereita" 4 kpl, pursotinpussi ja viisi tyllaa, kerman reunakoristelu lasta, kakkuleikkuri, mango- ja passiohilloa, kahden kakuntäytteen ohje ja ihana nallekortti. Kiitoksia ihanasta paketista ystävälleni!

Hannan sopan syyskuu on pullantuoksuinen

Mansikkamäen Ebe on saanut aineksia hyydykekakkujen valmistamiseen

Hyydykekakkua ja pullantuoksua on saapunut Makeisiin unelmiin

Vaahtera on saanut suklaista postia

Tuulihattuihin päästään tutustumaan Revonpiha -blogissa

Tarinoita Ryytimaan reunalta -blogiin on saapunut hyvityspaketti

Ronja leipoo -blogiin saapui pikkuleipä aiheinen paketti

 

***

Yksi paketti jää tässäkin kuussa raportoimatta, siitä lisää syyskuun raportissa.