Heti aluksi haluan kiittää suurintaosaa teistä osallistujista, jotka olette omalta osaltanne hoitaneet ringin mallikkaasti. Suurinosa osallistujista kuluu tähän kastiin. Se valitus mikä seuraavaksi tulee, ei koske teitä, vaan pienempää osaa rinkiläisistä.

Tässä kuussa paketit lähtivät poikkeuksellisesti hitaammin, kuin ensimmäisen kuukauden aikana. Muutaman paketin kanssa oli postin kämmäilyjen vuoksi ongelmia, joten ne ovat oma lukunsa ja siksi saapuneet valitettavasti vastaanottajilleen vähän myöhässä (lähetetty ihan aikataulun mukaisesti). Mutta aika monen muun paketin perään sain kysellä loppukuusta. Osa paketeista lojui postissa viikon tai ylikin. Joten muistuttaisin osallistujia, että jos tiedätte olevanne matkoilla/poissa/reissussa ja näin ollen estyneitä noutamaan pakettia, ilmoittakaa siitä Emolle etukäteen!! Näin osaan heti informoida parianne asiasta, eikä synny mielipahaa kenellekään (pari voi miettiä, että miksi paketti ei kelpaa, kun sitä ei "viitsitä" hakea postista). Voitte myös lähettää Emon nimissä sähköisellä postikortilla paketin seuratakoodin parillenne, jos haluatte, että paketti voidaan noutaa postista vieläkin nopeammin.

Tämän kuukauden aikana olen joutunut taas poistamaan yhden henkilön ringistä, joka ei lähettänyt omalle parilleen pakettia syyskuussa laisinkaan, eikä raportoinut saatua pakettia minulle. Lisäksi en ole saanut henkilöön yhteyttä ollenkaan, sillä vastausta sähköposteihin ei ole tullut. Tämä on varsin ikävää ja teettää minulle paljon töitä. Pyöritän rinkiä yksin, joten korvaavien pakettien järjestely ja parimuutokset ovat pois sitten muusta ajasta. Tästä syystä reseptejä on ilmaantunut blogiin melkoisella viiveellä, enkä ole kaikille ehtinyt heti sähköposteihin vastaamaan. Viestit jäävät lyhyiksi, toivottavasti niistä ei kukaan sen takia pahoita mieltään. Kiire tekee tehtävänsä.

Toivon hartaasti, että lokakuussa vastaavaa ei tapahdu. Pyydän, että jokainen mukaan leikkiin lähtenyt, hoitaa sen myös kunnialla loppuun. Sillä informoin myös tulevia Emoja mahdollisista ringistä poistamisista ja näin ollen osallistuminen myöhemmin Sly-leikkiin on mahdotonta.

Pakettien viimeinen lähetyspäivä on aina kuun puolivälin jälkeen, ei kuukauden viimeinen päivä! Tämä tuntui aika monelle tulevan yllätyksenä. Pakettien viimeiset lähetyspäivät löytyvät tuolta oikeanpuoleisesta sivupalkista ja lokakuussa viimeinen lähetyspäivä on 22.10.2010. Tämä sen takia, että kaikki paketit ehtisivät saapua vastaanottajilleen ennen kuun vaihdetta ja uuden kuukauden/ringin alkamista. Näin Emolle jää aikaa raportoida ne blogiin ja päättää kuukausi/rinki ennen seuraavan alkamista.

Muutamia lähetysraportteja lokakuulta on jo saapunut ja kaunis kiitos niistä. Toivottavasti jaksatte keksiä myös viimeiseen pakettiin parillenne mukavia teemoja. Itsensä voi parilleen paljastaa sitten vaikka pakettiin sujautetulla kortilla tai blogikommentilla myöhemmin. Tässä annan teille vapaat kädet toteutukseen.

Pirteää lokakuuta ja samalla Salaisen Leivontaystävän 12-kierroksen viimeistä rutistusta!