Tänään saapuivat ensimmäiset saapumisraportit, joten päivittelen sitä mukaan blogiin lokakuun paketteja, kun niitä Emon sähköpostiin saapuu. Paljastuksia en vielä tässä postauksessa noteeraa, vaan listaan vasta ringin lopussa, kuka on ollut kenenkin pari.

Koristeluun tarvikkeita on saanut nami-hiiri

5araa on ilahduttanut punainen sydänpaketti

Mökkihöperön pöperöissä nautitaan suklaisesta paketista

Koristelu aiheinen paketti saapui Makuelämysten keittiöön

Blogiton Ulla on saanut pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Posti toi taas iloisen yllätyksen Sly:ltäni joka paljastui blogittomaksi Mireksi. Paketti sisälsi:
Trooppinen kuivahedelmäsekoitus pussi
, Excotic kuivahedelmä pussi(mangoa,ananasta,papaijaa) nää jutut ajattelin säästää joulukakkuihin, Jam it:n papaijahilloa nami nami, Mantelirouhetta, Ihana omena muotti (tällästä ei mulla vielä olekkaan),
Kaksi ohjetta toinen eksoottiseen kahvikakkuun (ihana saada uusi ohje, jota aion käyttää joulukakkuihin) ja toinen Omenaisiin skonsseihin (menee kokeiluun ensi viikonloppuna, oikein vesi herahtaa kielelle kun ajattelen miten ihania ne on ton papaija hillon kans), Kaunis persikkainen kortti jossa paljastus ja tämän kuun teema: HEDELMÄISET HERKUT
Kiitos Mire oikein mukavista ja mieluisista paketeista ja kaikkea hyvää sinulle! T:Ulla

Kondensoidusta maidosta uutta ja hyvää on saapunut Ninan lemppareihin

Makeita unelmia -blogiin on saapunut lähetys teemalla ruskeaa ja suklaata

Täytekakkujen maailmaan pääsi myös TinkyWinky

Blogiton Mervi on saanut lokakuun pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Hei, olen vastaanottanut kolmannen paketin salaiselta ystävältäni Sadulta Tampereelta. Paketin teemana oli KORISTELU. Paketissa oli vihreä ja punainen marsipaani, sydänvuoka, värikkäitä koristetähtiä, kakunkoristelu sabluunoita, Lillifee kimallegeelejä ja kortti. Kaunis kiitos Sadulle näiden kuukausien paketeista ja oivallisista ohjeista.

Mansikkamäen Ebe pääsi jo Halloween tunnelmiin

Pikkuleipiä päästään toteuttamaan Piian jutuissa

Pannu kuumana -blogiin on saapunut vaaleanpunasävytteinen paketti viinereiden valmistamiseen

Emo on saanut sairasvuoteelle aivan ihanan yllätyksen:

TaikkaKokki pääsi kyllä yllättämään minut täysin. Sain pullean kirjekuoren, josta paljastui pikkuleipämuotteja ja levy tummaa suklaata. Lisäksi mukana oli kaunis kortti, josta löytyi ohje Markiisin Juhlakakkuun. Mielettömät kiitokset sinulle TaikaKokki, paketti pirsti kummasti vuoteessa vietettyä päivääni!

Ancka on saanut "hemmottelupaketin"

Emolle on saapunut herkullinen kirje:

Piian jutuista saapui tämä herkullinen kiitos Emoilusta. Varsin mukava ja maistuva onkin. Suuret kiitokset. En ole kyllä odottanut itse saavani mitään paketteja, joten nämä ovat kyllä suuressa arvostuksessa!

Leivontapaketti on saapunut Vettä ja ruisleipää -blogiin

Emo sai taasen yllätyksen postilaatikolla vierailtuaan:

Millin mitalla halusi muistaa myös Emoa paketilla. Kuoresta paljastui Emon lempisuklaata eli geishaa, Pentikin punaisia tuikkuja ja tuollainen erikoinen punainen kangasruusu, joka sitten avattuna paljastui kauppakassiksi. Suuret kiitokset tästä herkullisesta ja käytännöllisestä paketista. Tuikut tulee sitten viimeistään jouluna ajankohtaisiksi :)

Blogiton Tuija on saanut myös lokakuussa postia. Kuva ja kiitokset alla:

Töistä kotiin tullessani odotti iloinen yllätys: sly-paketti oli tullut kotiin asti. Teemana oli SUKLAATA JA SMOOTHIETA.
Paketti sisälsi: suklaaströsseleitä (uusi tuttavuus), tähtianiksia, kanelitankoja, valkosuklaalevyn (nam!), kardemummaa, kaakaojauhetta, nougatsuklaata (yksi lemppareistani :D, täytyy odottaa viikonloppun että voin sen herkutella ;)), suklaata ja smoothieita -reseptivihkosen, Sly:ni terveiset paljastuksineen ja muutaman ohjeen suomennettuna. Parikseni paljastui Anu Huvikummusta. Kiitos mukavista paketeista. Niissä oli monenlaisia uusia tuttavuuksia.

Blogiton Minni on saanut pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Tänään sain lokakuun paketin. Ihmettelin jo postissa kun näin paketin että mitäs kummaa kun sen ympärille oli laitettu punaista lahjanauhaa.Tämänkin tarkoitus selvisi kotona kun paketin avattuani selvisi teema, joka on minun loppukuusta olevat SYNTTÄRIT, joten eka synttäripaketti saapui :) Paketista löytyi lempivärejäni, lempimakuja sekä uusia ideoita, joita lomakkeessa olin nähtävästi maininnut :D Eli Sallisen marsipaanivihkonen, pop cornia, ihania servettejä, turkinpippuri rouhetta, mustaa sokerimassaa ja punaista marsipaania, valkoista suklaata, pari pussia teetä ja koiramuki :) Ihania paketteja minulle on lähettänyt Millis millinmitalla-blogista.

Touhukkaaseen keittiöön on saapunut paketti kakkujen koristeluun

Pikkuleipiin pääsee tutustumaan Mrs Bucket

Marilelen viimeinen paketti oli koottu hyydykekakkujen ympärille

Anun keittiössä mielen on vallannut Macaron-leivokset

Blogiton Tuija on saanut postia. Alla kuva ja kiitokset:

Tänään sain SLY:ni paketin teemalla VALKOINEN, joka sisälsi: valkoista suklaata, aitoa vaniljasokeria, vaniljakreemijauhetta, valkoinen kimallegeeli, 2 kinder maxi patukkaa ja kortti. Kyllä oli taas mieleinen paketti, kiitos Sinulle Kristiina (Touhukkaasta Keittiöstä) näistä kolmesta mukavasta kuukaudesta ja värikästä syksyä!

Enkelin lokakuinen paketti oli suklainen

Paketillinen yksinkertaista ja helppoa on saapunut Marileelle

KakkuKatri pääsee nauttimaan äidin omasta hetkestä

Blogiton Teija on saanut myös postia. Alla kuva ja kiitokset:

 

Tänään saapui odotettu SLY:n 3:s paketti, joka sisälsi seuraavaa: punaista ja vihreää marsipaania,ihania talviströsseleitä, omar-karkkeja (nam!) pussi, sekä ihana muumiaiheinen kortti, jossa teksti: "elämä on antoisaa, kun sen ystävän kanssa jakaa saa." Tämän kuun aiheena oli KORISTELUT. SLY:kseni paljastui Mervi Helsingistä. Kiitos paljon ihanista paketeista ja mukavaa talven odotusta!!!

Makeaa hyvää -blogiin on saapunut paketti prinsessakakun valmistamiseen

Blogiton Maria on saanut lokakuun pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

 

Viimeinen paketti tällä kierroksella olikin todella mukava! Paketin teema oli sly:ni sanoin SININEN PLÄJÄYS. :) Se sisälsi: Fazerin Marianne- suklaata, sinistä sokerimassaa ja marsipaania, sinisiä sokerikuulia, siniseksi värjättyä sokeria ja kookoshiutaleita, sinisen lumihiutale- kortin josta parikseni selvisi Enkeli. Oikein lämpimät kiitokset sinulle kierroksesta ja kivoista paketeista sekä mukavaa talven ja pian saapuvan joulun odotusta!

Aineksia ja ohjeita suolaisten piirakoiden valmistamiseen on saapunut Tarinoita Ryytimaan reunalta -blogiin

Blogiton Satu on saanut oman pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Moikka! Kierroksen viimeinen paketti saapui tänään. Paketti YLLÄTYSVIERAIDEN VARALLE sisälsi: Daim suklaata, Marianne crushia, Turkinpippuri crushia, Suklaanmakuisia koristelugeelejä, Muffinssi vuokia, servettejä, Kolme erilaista helppoa muffinssi ohjetta. Paketti oli aivan ihana ja ohjeet vaikuttivat todellakin helpoilta, joten kaikkia täytyy kokeilla. Yritän malttaa mieleni, etten syö tuota suklaalevya ennen leivontaa. ;) Kitos näistä kolmesta kuukaudesta Anulle makeaahyvää -blogiin, joka kuukausi on paketti tuonut kovasti iloa.

Iloista leivontaa -blogiin on saapunut Halloweenpaketti

Hannan soppaan on saapunut paketti. Alla kuva ja kiitokset:

Lokakuun paketti tipahti postiluukusta alkuviikosta, mutta en valitettavasti ole ehtinyt siitä kiittää! 
Teemana oli RUSKEA, SUKLAA JA KAUNIS KATTAUS, ja erittäin ihanan paketin parini, Elisa Makuelämysten keittiö -blogista, olikin koonnut. Paketista paljastui suklaa-transferia, jota en ole koskaan kokeillutkaan, leivontasuklaata, herkkusuklaapatukka, Pentikin tuikkuja sekä kissanpojalle herkkuruokapussukka. Kiitos Elisa kuluneista kolmesta kuukaudesta, kaikki paketit ovat olleet todella mieluisia! Ihanaa syksyn jatkoa kaikille rinkiläisille :)

Prognoosi on vastaanottanut Suklainen hyytelökakku -teemaisen paketin

TaikaKokki on saanut pähkinän purtavaksi

Leipojan tarvikkeita on saapunut Rajoitetut herkut -blogiin

Blogiton Mire on saanut viimeisen pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Hei! Tänään posti toi mukanaan lokakuun paketin. Paketin teemana oli BROWNIES ja se sisälsi:
brownies-ohjevihkosen, tummaa suklaata, hasselpähkinärouhetta, kaakaojauhetta, mansikanmakuisia koristerakeita, punaisia servettejä, ihania ruusulämpökynttiöitä, marmeladimakeisia, halloween suklaakarkkeja ja pieni kirja lapselle. Suuri kiitos paketista! Se on kerrassaan mahtava. Jokainen saamani paketti on ollut ihastuttava ja mieluisa. Iso kiitos ystävälleni, joka paljastui Minnaksi Ryytimaan reunalta.

Huvikumpuun on saapunut syksyinen koristelupaketti
 
Emo sai tänään mystisen kirjekuoren:
 
 
Kuoresta paljastui Makuelämysten keittiön Elisalta pieni muistaminen ringin Emoilusta. Kuoressa oli syksyinen oravakortti, sekä neljä erinlaista teetä. Kiitoksia kovasti tästä lämpimästä yllätyksestä. Emo on nyt sairastellut enemmän ja vähemmän pari viime viikkoa, joten teet tulee kyllä tarpeeseen kipeää kurkkua hoitaessa. Lämpimät kiitokset sinulle muistamisesta!

Suolaisen leivontaan pääsee tutustumaan Jauhopeukalo
 
Emo löysi tänään kauniin värikkään kuoren postilaatikosta:
 
 
Mansikkamäen Ebe oli lähettänyt Emolle kiitokseksi silikonisen suklaamuotin, ison levyn Fazerin piparkakkusuklaata ja kauniin kortin tervehdyksineen. Olin kyllä todella ällikällä lyöty tästä ihanasta muistamisesta. Pirteää syksyä myös sinulle Ebe ja kauniit kiitokset ihanasta paketista, sekä mallikkaasti suoritetusta kierroksesta.

Vanhan hyvän tuunausta ja jotakin uutta -aiheinen paketti on ilahduttanut Mamman tuherruksia

Sakari Sokerin lokakuu on täynnä uusia tuulia
 
Blogiton Maarit on saanut viimeisen pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:
 
 

Tänään sain viimeisen pekettini ja jälleen paketti sisälsi kaikkea ihanaa :) Paketin aiheena on KORISTELUA MASSOILLA ja paketti sisälsi seuraavaa: muksuille muumilakut---lapset kiittävät, suklaanappirulla (ihanaa), erilaisia muotteja esim pipareiden tekoon, kahden väristä massaa, paketin kuvioiden tekoon tarvittavia muotteja ja ihanan Nipsu kortin. Pakettien lähettäjäksi paljastui Petra. Kiitos Petra näistä ihanista paketeista!! Olen tykännyt niistä kaikista! Oikein mukavaa syksyn jatkoa ja lämpöistä joulun odotusta!! Ps: jatkossa vierailen blogissasi :)

Sanna Suklaapupu on saanut oman lähetyksensä. Alla kuva ja kiitokset:

Sain tänään postista lokakuun SLY-paketin ja maltoin vain vaivoin odottaa sisälle asti ennen kuin ryhdyin avamaan sitä :) Paketin teemana oli SUKLAA (lempparini) ja se sisälsi Marianne crushia, Fazerin premium-suklaata, Daim-patukan (joka "katosi" heti paketin kuvaamisen jälkeen...), koristerakeita, kauniin lumihiutale-muotin sekä tervehdyskortin, joka paljasti, keneltä olen näitä ihania paketteja saanut. Kiitos blogiton Hanna, paketit ovat olleet todella mieluisia ja hyödyllisiä!! :)

Millin mitalla -blogiin on saapunut kahvi/kuivakakut teemainen paketti

Kakkuja koristelemaan pääsee Vaahtera

Punaista ja makeaa -blogissa on ilahduttu lempiasioista

Ronja pääsee leipomaan jouluisia juttuja

Lokakuun paketti on saapunut myös Sokeria sokeria -blogiin

Blogiton Hanna on saanut pakettinsa. Alla kuva ja kiitokset:

Sain viimeisen paketin omalta Sly:ta, joka osoittautui Revonpiha-blogin pitäjäksi. Viimeisen paketin teemana oli SUOLAISET PIIRAKAT, nehän ovat yksi lempiaiheistani. Paketista löytyi erilaisia tarvikkeita suolaisten piirakoiden tekemiseen eli tonnikalaa (eri makuisina), erilaisia mausteita, kuivahiivaa, perunahiutaleita, uusia muotteja, joita toki voi käyttää sekä suolaiseen, että makeaan leivontaan. Ja ettei menisi aivan suolaisen puolelle koko paketti, niin löytyi sieltä myös levyllinen "parempaa suklaatia", jota kyllä aloin maistelemaan heti kuvauksen jälkeen. Lisäksi paketissa tuli taas uudenlaisia ohjeita, joita kaivataan niiden ainaisten vanhojen ohjeiden rinnalle! Oikein paljon kiitoksia kaikista paketeista, joita olen saanut sinulta tämän ringin aikana. Tulen varmasti tutustumaan myös sinun blogiisi.

Blogiton Irja on myös saanut postia. Alla kuva ja kiitokset:

Lokakuun paketti sisälsi: ruisleseitä, vehnänleseitä, keittiöpyyhkeen, Pirkka auringon kukan siemeniä, Sunnuntai leipä-ja muffinsi mix yrtti-tomaatti, pussin salmiakkikarkkeja, leivonta ohjeita ja kortin joka paljasti parikseni Marin Marilelen blogista. Paketin teema oli LEIVÄT JA SÄMPYLÄT. Kiitokset Marilelle kuluneesta kierroksesta. Paketeista on ollut paljon iloa.

Revonpihaan on saapunut kuivakakut -teemainen paketti

Aakkoset upposivat Petran resepteihin

Raisan resepteihin on saapunut paketti pimenevien iltojen iloksi

 

Nyt kaikki paketit on saapuneet vastaanottajilleen!