Kohta on aika aloittaa Salaisen Leivontaystävän 12-kierros. Koska tällä kierroksella parille pitää keksiä henkilökohtaisia teemoja, tarkennetaan vielä mitä paketteihin kootaan ja miten niistä Emolle raportoidaan.

Jokainen on saanut parinsa kyselylomakkeen lopussa täytetyt kohdat teeman luomisen helpottamiseksi. Näiden perusteella parille pitäisi luoda kolme teemaa, parien miletymyksien mukaan. Käytä apuna myös kyselylomakkeen muiden kysymyksien vastauksia! Teema voi olla joku esimerkiksi joku maku, väri, leivonnainen tai mitä sitten keksitkään parin vastauksien perusteella. Monet olivat ilmoittaneet toivonsa jotain tietynlaista reseptiä, pakettiin voi koota siis reseptin mukana tarvikkeita sen valmistamiseksi. Emo voi tarvittaessa auttaa teeman keksimisessä, mutta aika helppoa se pitäisi kuitenkin olla. Mitään todella monimutkaisia juttuja en rinkiläisiltä odota, tarkoituksena on löytää omalle parille mahdollisimman mieleinen paketti. Moni kertoi saaneensa edellisien rinkien paketeissa juttuja, jotka olivat ilmoittaneet inhokikseen. Joten lukekaa tarkkaan mitä oma pari on kysymyksiin vastannut. Mitkä on suosikkeja ja mitkä inhokkeja. Niistä on helppoa lähteä liikkeelle.

Ensimmäisen kuukauden aikana, ei tarvitse keksiä kaikkia kolmea teemaa. Riittää kun keksit yhden. Kun olet lähettänyt paketin parillesi (Emon tiedot lähettäjän tiedoissa), ilmoita siitä Emolle sähköpostitse, muista mainita seuraavat asiat:

-Järjestysnumerosi (mielellään jo viestin aiheeksi, esim. nro.20 lähetti elokuun paketin)

-Kenelle paketti on lähtenyt

-Mikä on kuukauden teema

-Mitä paketti on sisältänyt

-Mikä on paketin arvo

-Mahdollinen postin seurantakoodi tai mininta jos paketti on lähtenyt kirjeenä/maksikirjeenä

-Kuka paketin on lähettänyt


Elokuussa pakettien viimeinen lähetyspäivä on perjantai 20.8.2010. Joten viimeistään sen jälkeisenä viikonloppuna pitää rapotit lähetetyistä paketeista olla Emon sähköpostissa. Toivon, että en joudu yhdenkään paketin perään kyselemään, vaan olette itse aktiivisia!

Jos asian suhteen on epäselvää/kysyttävää voi Emoon olla yhteydessä sähköpostitse

sly12(piste)emo(at)gmail(piste)com