Ilmoittautumisia on saapunut ihan mukavasti ripotellen ja tällä hetkellä kaikki mukaan ilmoittautuneet ovat saaneet jo kyseylomakkeen täytettäväksi. Osa lomakkeista onkin tullut jo takaisin ja tarkastelen niitä ajoittain. Muutamia lomakkeita olen joutunut lähettämään takaisin, koska teema-osion kysymysten vastaaminen on ollut puutteellista/niukkaa. Lomakkeen lopussa lukee selvät säännöt lomakkeen täyttämiseen, siihen ei mm. sallita tyhjiä kohtia tai vastaamista yhdellä sanalla. Koittakaa muistaa nyt vastailla mahdollisimman laajasti, niin saatte sitten enemmän itseänne miellyttävämpiä paketteja. Parin voi olla yllättävän hankala keksiä teemoja, jos vastauksista ei saa mitään ideaa. Emo kyllä tarvittaessa auttaa teeman luomisessa, mutta hankalaahan se on tyhjän lomakkeen avulla...

Lisäksi muistakaa käyttää sitä järjestysnumeroa! Numero aina viestin aiheeksi. Esim. Kyselylomake/12. Nyt on lomakkeita tullut takaisin vinot pinot, joissa numero lukee viestin sisällä minun kirjoittamana. Joten muistakaapa nyt skarpata tämän asian suhteen!

Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 34kpl. Vielä ehtii ja mahtuu mukaan. Ilmoittautua voi aina tämän viikon perjantaihin 9.7.2010 asti Emon sähköpostiin:

sly12(piste)emo(at)gmail(piste)com